Codul secret (filme erotice 1)


… sau cât de aproape e iubirea de moarte?

hunher Miriam. Replica feminină a contelui Dracula. Fără canini exagerați. (În schimb secționează carotida victimelor cu un pumnal ritualic egiptean, un ankh. Cochet, nu?) Le oferă amanților nemurire, sau aproape, până se satură de ei. Atunci nefericiții îmbătrânesc într-o singură zi, dar continuă să trăiască în decrepitudine. Colecția de foști e în podul vilei elegante, într-o colecție de coșciuge stil. Să nu vă mai țin în suspense: Miriam e interpretată de Catherine Deneuve. Actualul se numește John (David Bowie) și pentru ochii lumii, cei doi predau lecții de muzică. Clasică, evident. Normal că la un moment dat va dispărea și eleva lor, la fel cum dispare cuplul de tineri cu care se întorc de la discotecă la începutul filmului. John are probleme cu somnul (nu e neobișnuit la vârsta de 300 de ani). Apelează la specialista în gerontologie  Dr. Roberts (Susan Sarandon), care nu-l poate salva, dar îl urmărește și ajunge să-l înlocuiască în preferințele inefabilei Miriam. Sarah Roberts se opune la început, dar ajunge să-și sacrifice propriul amant. Doborâtă de remușcări se sinucide, iar sângele ei o privează pe Miriam de darul nemuririi. În final, polițistul venit să investigheze disparițiile găsește o vilă pustie, odinioară elegantă. Am văzut fimul în 1986 (când video era ceva exotic în România) și primul care m-a înțeles a fost prietenul meu, pictorul. Și el a fost de acord că unduirea unei perdele pe muzică de Brahms poate fi o scenă erotică de top, fiindcă apelează la imaginație. Numărul de fani a crescut rapid, până s-a zdrențuit caseta. Vă asigur însă că în rest suntem, cu câteva excepții, bine sănătoși.

 

5 gânduri despre „Codul secret (filme erotice 1)

  1. Atât de mult mi-a plăcut când ai spus „că unduirea unei perdele pe muzică de Brahms poate fi o scenă erotică de top, fiindcă apelează la imaginație„, încât te-am citat într-un comentariu făcut pe pagina cuiva. Am lăsat şi link-ul către articolul tău, pentru conformitate.

    Apreciază

  2. It is actually a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing. kkaacefedebf

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s