Apelul Dr. Rath


Anunțuri

6 gânduri despre „Apelul Dr. Rath

 1. Îl ştiam, are ceva vechime. Nimic nou (pentru mine). Ceilalţi… cred că s-a produs o suprasaturare de informaţii contradictorii prin care „cineva” şi-a atins scopul: dezinformarea. Omul de rînd nu mai ştie ce să creadă, aşa că preferă nici să nu-şi bată capul, fiindcă a doua zi merge la muncă – doar are copii de crescut, nu? Iar cei ce gîndesc, deja ştiu – sau intuiesc – adevărul, dincolo de fum şi oglinzi.

  Apreciază

  1. De plictisit, nu se plictiseşte omul – se livrează suficient circensis pentru a suplini lipsa puterii de cumpărare a elementului vital: panem. Şi cum se ştie că rîsul îngraşă, iată cum se produce echilibrul dorit.

   Mai e totuşi un semn de întrebare: ce te faci dacă fugi de dracu’ şi dai de tac-su? 🙄 Şi hai să mai pun o întrebare ajutătoare: ce s-a întîmplat cu tratamentul total al cancerului după sistemul lui Rudolf Breuss?

   Apreciază

 2. Eu cred că o situație de combat reală nu se produce decât între 2 entități comparabile. Altfel nu e combat, e sinucidere. Îmi amintesc de palpitanta poveste a OMG (organismelor modificate genetic). Campania împotriva lor e finanțată de producătorii de pesticide (se știe că OMG nu au nevoie de ele). Nimeni nu ne-a lămurit ce e ma dăunător pentru noi: OMG sau tratamentul cu pesticide. Să nu uităm că orice revoluție se produce doar după ce primește un sprijin substanțial din partea altei puteri, interesată ca acea revoluție să se producă. Way of the world, isn’t it? 🙂

  Apreciază

  1. În contextul primei fraze, nu pot decît să mă întreb dacă binecunoscuta luptă dintre David şi Goliat nu este decît un artificiu de manipulare pentru a oferi populaţiei oprimate o supapă, bine controlată, de refulare. Adică, ştiu bine exact ce ai spus mai sus vizavi de revoluţii – indiferent de ce fel ar fi ele, dar mai ales cele socio-politice – în special după ce, cam tîrziu din păcate, am ajuns să citesc cîte ceva de Chomsky. Am văzut şi unul dintre filmele lui John Pilger (The war on democracy) al cărui invitat a fost regretatul Victor Chavez şi unde s-a arătat clar cine a făcut mutările pe tabla de şah a Americii Centrale. Ar fi o aberaţie să ne închipuim că în restul lumii, lucrurile se desfăşoară corect şi „democratic”; să fim serioşi: democraţia nu există decît exclusiv sub formă de concept, şi acela alterat.

   În privinţa războiului chimico-genetic, un alt documentar ce poate fi (?) găsit este „Why in the world are they spraying”, la care există şi o versiune (prost) tradusă în româneşte: „De ce se spreiază în lume”. OMG-uri, modificări climatice la comandă speculate la bursă – o grămadă de lucruri care ar friza science-fiction-ul dacă nu le-am vedea şi simţi zilnic pe propria piele.

   Restul războaielor „clasice” care se poartă în diverse zone şi despre care majoritatea lumii nu prea află nimic sau doar cîte un pic de dezinformare, se poartă strict pentru resurse, cum ar fi actualul conflict din zona Siriei pentru recent descoperita pungă de gaze naturale din Mediterană. Teritoriile ca atare nu prea mai interesează pe nimeni (cu mici excepţii), fiindcă e mai simplu să-ţi plantezi cîteva multi-naţionale pe teritoriul respectiv, să exploatezi la maxim forţa de muncă şi să exporţi beneficiile la tine în ţară, decît să pierzi timp, echipament şi oameni într-un război clasic pentru acel teritoriu. Din punctul ăsta de vedere, România deja nu mai există, e doar un „feeding ground” (dacă ai urmărit seria Stargate, ştii ce spun).

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s