Espereu: geaba ai Harley, dacă n-ai om la ea :)


În adolescență visam la o motocicletă, una din legendarele Harley, considerată de noi în vremea aceea motocicleta motociletelor.

Am tot adunat poze, pe unde le găseam, adevărul e că la noi atunci nu se prea găseau, așadar efortul a fost considerabil.

Am purtat și un mic război cu mama din cauza pozelor lipite pe peretele camerei mele. Mama crescuse în vremea când ideile despre camera unui adolescent erau diferite de modelele beat și pop pe care le imitam noi, reduse la scara realismului socialist.

Printre prietenii mei erau mulți mecanici, asta mi-am dorit și eu să ajung și poate ajungeam un mecanic bun, dacă n-ar fi fost familia care a insistat să ajung un intelectual ratat. Mă rog, ei au insistat să mă facă intekectual, partea cu ratarea e contribuția mea personală.

Într-o zi, unul din prietenii mei care se pricepeau mai bine decât mine la motociclete și pe care îl băteam la cap cu visele mele, s-a uitat lung la mine și mi-a spus: la o Harley e nevoie de om.

Am priceput atunci că nu e de ajuns să-ți dorești ceva, dacă nu ești în stare să stăpânești ce ți-ai dorit.

Anunțuri

7 gânduri despre „Espereu: geaba ai Harley, dacă n-ai om la ea :)

 1. Un fras. Vã biciulitzi mai rãu decît atzi putea-o, eventual, merita.
  Prietenul dumneavoastrã cel priceput era un dobitoc, da’ ineptzia scãpatã cu nonshalantzã atunci, vã mai bîntuie încã, acum. Adeca. .
  trebe musai sa fi cît on frijider, tatuat pãste tãt, cu un ego cît muntele shi telighentza de-o schioapã, ca sã fi potrivit pentru o asemenea „sculã”?
  Un fras. V-ar fi stat bine pe o Electra Glide. . .

  Apreciază

   1. Gheorghe said:

    N-avetzi idee ce duduit linishtitor poate produce matahala de centralã termicã de tzinut între piciore! Linishtitor pentru motociclist. ÎNGRIJORÃTOR PENTRU TOTZI CEILALTZI! 😎

    Apreciază

 2. Metafora lui Zorin nu e legata de motocicleta, ci de aspiratii, de dorinte si de putinte, de capacitatea de stapani, de a fructifica dorinta odata indeplinita. Ca sa aduc un exemplu care ne efecteaza existenta noastra, multi au dorit sa ajunga politicieni, au si ajuns, insa departe de a fi ceea ce lumea se asteapta din partea lor, aceea de a fi un leader, de a reprezenta o majoritate si a lupta pentru bunastarea lor. Ca sa parafrazez un pic, pentru politica ne trebuie Oameni !

  Apreciază

  1. Poate că nici pentru ei, pentru viața lor personală, politicdienii nu au încheiat un târg potrivit așteptărilor lor. Nefiind pregătiți pentru ce i-a așteptat în politică, ei au devenit unelte fără voia lor (sau cu voia lor) în mâinile altora mai pricepuți.

   Apreciază

 3. Or fi probabil si naivi care au intrat in politica impinsi de un imbold launtric de a ridica societatea romaneasca, probabil au fost folositi ca si cap de afis pentru a da niste aparante de interes pentru persoanele de valoare, insa ce ma mira e ca nimeni nu s-a simtit pacalit si nu am auzit nici o demisie din viata publica strigand din gura mare ca au fost inselati si fara voia lor au intrat in politica.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s