Espereu: Mostră de scris aiurea, sau http://inforomania.co.uk/flagelul-romanilor-din-marble-arch-groapa-la-care-si-noi-sapam-cu-spor/


Mizerabilă și presa asta britanică. Auzi, să obiecteze ei la tradiții și obiceiuri. Adică de ce sunt făcute parcurile, nu pentru campare? Evident, campatorii vin acolo, după cum bine știm, cu toată dotarea igienico-sanitară și nu deranjează doamne ferește pe nimeni. Iar dacă ei au pașaport român și presa britanică le spune români, e atitudine antiromânească. Presa românească procedează diferențiat, noi nu ne uităm la un pașaport britanic, noi imediat mirosim dacă avem de-a face cu un galez, un scoțian, iar pe englezi îi filtrăm dacă sunt din insulă sau din colonii.

După logica distinsului autor al acestui articol (vezi linkul din titlu), să scrii despre camora înseamnă să ai o atitudine antiitaliană.

Ba mai trage un perdaf și presei românești, care cică ar cita presa britanică, în loc s-o ignore. Păi distinse autor, noi ce să facem dacă acei minunați campatori nu scriu? Pe cine să cităm?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s