Antonescu sau Ungureanu?


Sondajele indică deocamdată această întrebare pentru electoratul de dreapta.

Antonescu este preferat și de o parte a electoratului de stînga, grație poziției duplicitare a PNL, motiv de supărare pentru unii, nici un deranj pentru alții.

Continui să cred că electoratul de rezervă (aproape 60%) are acum șansa să iasă din pasivitate și să schimbe în bine felul în care facem politică.

Reclame

3 gânduri despre „Antonescu sau Ungureanu?

  1. Nu cred deloc în aceste „sondaje”. Nu voi spune că, de multe ori, acestea nu sunt decît instrumente de manipulare (prin reducţie a alternativelor) a ipoteticelor intenţii de vot, dar disproporţia dintre termenii alegerii e atît de mare, încît aproape se descalifică (sociologic vorbind) singură.
    (Părerea mea!)

    Apreciază

    1. Nici eu, mai ales că sunt ținute la sertar, dar știe toata lumea de ele. Dar pîna la urmă va veni 2014 (daca?), vom aveat (totuși) alegeri prezidențiale si dacă Antonescu se decide să iasa de la guvernare, devine, tehnic, de dreapta. Morala nu incape pe buletinul de vot. Ungureanu o fi fost de stînga în tinerețe, dar de cînd s-a maturizat e consecvent de dreapta. Să speram. Avem, totusi, o alegere de făcut, chiar daca ea înseamnă să alegi să nu faci nimic.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s