Scrisoare deschisă: deputatului Stelian Dolha (PNL-BN), care jeleşte la Bistriţa traseismul politic uitînd că modelul aparţine chiar PNL


Motto:

„Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha a lansat vineri un atac fără precedent la adresa PP DD şi a modului „original” cum a înţeles acest partid să facă politică: „Se impune mai mult ca niciodată să interzicem migraţia politică, printr-o prevedere clară. Dacă trebuie să ne întoarcem în colegii şi să-i întrebăm pe cetăţeni dacă sunt de acord sau nu ca acel parlamentar pe care l-au desemnat să-şi mai menţină demnitatea. Nu ne-ar place ca PPDD să câştige în instanţă, cu fiecare parlamentar plecat, contractul pe care l-a semnat şi să ne arate de fapt că singura soluţie de a opri migraţia politcă este aceasta, de tip fanariot, şi nu una democratică, aşa cum ne-am dori cu toţii!”

mesagerul.ro

Stimate donule deputat,

Nu sunt surprins să citesc cum deplîngeţi acum migraţia celor pe care îi numiţi partid-televizor spre PSD, fiindcă nu vă mai convine întărirea în continuare a unei componente a USL, care face tot mai puţin necesară prezenţa PNL, căruia îi aparţineţi, la ecuaţia puterii.

Uitaţi, domnule deputat, că PNL a făcut acelaşi lucru cu cîţiva ani în urmă, negîndu-şi identitatea doctrinară şi trădînd propriul electorat de dreapta. Aţi făcut jocul stîngii, domnilor pseudoliberali, mai întîi guvernînd în minoritate cu sprijinul PSD, apoi v-aţi lăsat ispitiţi de tentaţia populistă după 2009, cînd aţi profitat de dificultăţile economice care au antrenat şi România, pentru a denigra sistematic guvernul de dreapta şi în fine aţi acceptat să deveniţi pe faţă remorca socialdemocraţilor.

Acum, cînd partenerii atît de lăudaţi de dumneavoastră sunt gată să repete jocul dumneavoastră din 2006 şi să vă treziţi cu bagajele în faţa uşii guvernului, v-aţi găsit să condamnaţi traseismul PP-DD?

Vă admir pentru probitatea morală la care aţi ajuns în ceasul din urmă şi sper că o veţi păstra şi după despărţirea oficială de partenerii dumneavoastră pe care azi îi atacaţi indirect, – adică vă veţi înscrie în campania electorală care urmează tot în partea stîngă a eşichierului politic, fiindcă şi tangoul dreapta – stînga – dreapta tot traseism se numeşte.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Scrisoare deschisă: deputatului Stelian Dolha (PNL-BN), care jeleşte la Bistriţa traseismul politic uitînd că modelul aparţine chiar PNL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s