De ce sînt nefericiți românii…


De ce sînt nefericiți românii….

De fapt nu românii sunt fericiţi sau nefericiţi, ci românul statistic. Românul statistic e una cu capul de locuitor, pe care se spărgeau în vremuri de glorie tone de oţel şi de cereale. Azi, capul de locuitor consumă pînă i se termină banii şi probabil e nefericit pînă i se încarcă din nou cardul bancar. Acelaşi cap de locuitor suferă de n boli, prin care industruia farmaceutică şi cea de servicii medicale îşi vînd producţia. Ar mai fi multe de scris despre capul de locuitor. Dacă nu ai toate acestea, înseamnă că nu te-ai integrat. That’s it!

Reclame

7 gânduri despre „De ce sînt nefericiți românii…

  1. Mi-ai adus aminte de jocurile (răutăţile?) puerile ale copilăriei de odinioară, cînd pe furiş atîrnam altui copil de haine, îi strecuram în buzunar ori puneam pe cap cîte un obiect uşor şi eventual haios, după care rîdeam de naivitatea sa, strigînd: „duce măgaru’ – nu ştie ce duce…”

    Cam aşa şi cu pălăria asta înfoiată şi plină de toate relele pămîntului, pe care capul nostru de măgar (în)locuitor o poartă neştiută, nevăzută, nesimţită – întru desfătarea celor ce (ne) joacă…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s