Cum se compromite presa online – Ponta intre SPP si Brancoveanu. Plus „Bataia de la nunta lui Tariceanu”


Presa a murit de mult. Au apărut în schimb comunicatorii. Comunicatorul nu e jurnalist. El nu mai informează, ci transmite mesaje. Nimeni nu a spus vreodată că aceste mesaje sunt adevărate sau relevante. Ele sunt puse la dispoziţia publicului pe gratis. Le citeşte cine vrea şi face ce vrea cu ele. It’s a free country.

Politica ta

stupid_idiots_bigSe pare ca unii nu au invatat absolut nimic din moartea presei print si, asa cum se prezinta situatia acum, inclin sa cred ca  nu peste multa vreme vom oberva si decesul asa-ziselor situri de stiri online ale televiziunilor care, de regula, urmeaza aceeasi „politica”.
Antena 3 , site online care arata vraiste si de regula nici macar stirile proprii nu reuseste sa le publice in timp real, are o politica clara : ce nu ne place – nu exista sau exista cu mici ” erori ” prin omisiune.
La RTV e mult mai simplu : oamenii lui Ghita  inventeaza stiri sau preiau inventiile unor „anonimi” tip pesurse.ro aka Buble-Tusa.
Prostia crancena o vedem insa la Realitatea.net unde, de cand cu dihonia dintre Gusa si Ponta, apar toate traznaile posibile puse in carca „dusmanului”

Vezi articol original 179 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s