DESCOPERIRE IN LACUL BICAZ


Numărul celor care studiază istoria este foarte mic. Majoritatea se limitează la istoria oficială, predată în şcoli. Şcolile fac parte dintr-un sistem, bazat pe principiul puterii şi nu pe adevăr, iar istoria este rescrisă mereu de învingători. Cei care studiază istoria au de ales între a cerceta indivdual şi a nu fi recunoscuţi de societate sau a face parte dintr-o şcoală. Aici se închide cercul, fiindcă orice sistem se protejează. Sistemele rareori au fost învinse din afară ţi atunci doar de un alt sistem, mai puternic. De obicei sistemele există atîta timp cît sunt funcţionale. Cînd se dereglează se prăbuşesc singure, urmează o perioadă de agitaţie care se linişteşte într-un nou sistem.

Subconstientul genial

Ori de cate ori vad , cu ochii mei si fara nici o urma de indoiala , astfel de dovezi , am o senzatie ciudata ,ca si cum lucrurile sunt clare ,se stiu .si iata ,firesc ,apar si dovezile, Dar cel mai mult ma emotioneaza sa stiu, ca un stramos al meu , acum zece mii de ani , s-a chinuit cu unelte primitive (oare?), SA CIOPLEASCA IN PIATRA , UN MESAJ, pentru noi .Pacat ca astfel de lucruri , care ar fi trebuit cercetate ,raman intotdeauna , in umbra altor evenimente , mai importante .Poate ca solutia tuturor problemelor acestei tari , sta exact in descifrarea corecta a propriei istorii , iar raspunsul la toate dilemele  existentiale , este inscris cu migala milenara in pietrele noastre de vatra .

 

 

Vezi articolul original

Reclame

4 gânduri despre „DESCOPERIRE IN LACUL BICAZ

  1. Cred că, în interiorul nostru avem suficientă forță ca să depășim orice barieră. Dar unul singur nu este suficient! Este nevoie de mult mai mulți care să simtă într-un același mod! Atunci, această simțire colectivă, are puterea de a depăși bariera sistemului! Cred că există o memorie ancestrală, undeva în subconștientul nostru, care ne poate fi de ajutor, dacă avem capacitatea de a accede la ea! Iar unii oameni spun că ea este vie și că avem accesul deschis!
    Trebuie să ne putem simți rădăcinile adevărate!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s