de ce oamenii nu-s precum cartile?


Oamenii nu pot fi cărți, ele sunt veșnice în timp ce pe noi veșnicia ne înspăimîntă, destinul nostru trecător este singurul care ni se potrivește.

1001decarti

De ce nu sunt oamenii mai mult precum cartile? O carte buna o citesti, o pui in raft si stii de unde sa o iei atunci cand vrei sa te bucuri de un pasaj din ea.Oamenii …te intorci putin cu spatele si au disparut. Catre noi iubiri, catre taramuri pustii, catre Dumnezee. Au plecat. Si ramane un loc gol. 

 Cartile nu-si schimba niciodata genul. Ai pus-o politista, politista ramane, de dragoste, de dragoste s-a adjudecat de-a pururea. Oamenii insa isi schimba mereu genul. Aveai o relatie de iubire si a doua zi te trezesti ca-i politista. Incepe investigatiile. Cu cine, unde, de ce, cum, cine-i victima, cine-i criminalul…Era o carte filozofica, numai buna de batut campii la unceai si te trezesti ca peste noapte devine spirituala. Dar tu n-ai tinut pasul, nu l-ai gasit in acea noapte pe Dumnezeu, nu ti-ai gasit nici macar somnul perna, daramite pe Dumnezeu…

Si…

Vezi articolul original 154 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s