Adrian Moise pentru Mediaddict: ”Dacă cei peste 1500 de salariați din cei 2300 au refuzat să semneze împotiva mea, însemnă că mă susțin!


Surprinde lipsa totală de transparenţă din partea unei instituţii (SRR) care nu poate fi suspectată de lipsă de experienţă în actul comunicării.
Cîte informaţii au fost făcute publice în legătură cu activitatea şi mulţumirile – nemulţumirile sindicatelor din care fac parte şi angajaţii SRR?
Vi se pare normal ca singura nemulţumire publică a angajaţilor să fie reprezentarea lor în CA printr-un lider sindical ales tot de ei?
Care este motivul acestei nemulţumiri?
Se invocă „denigrarea instituţiei”. Nu se dă nici un exemplu.
Pe de altă parte, cine a urmărit activitatea lui Adrian Valentin Moise în media, a aflat că el nu s-a îndreptat niciodată împotriva instituţiei, ci doar împotriva unor abuzuri ale PDG Ovidiu Miculescu şi ale altor membri ai CA. Acelaşi A.V. Moise a solicitat şi primit răspunsuri din partea unor instituţii ale statului, care au emis documente oficiale la care SRR nu a răspuns pînă azi.
În schimb, SRR face cunoscută solicitarea de destituire a lui A.V. Moise din CA în urma „dorinţei” a 1.000 de semnatari din rîndul angajaţilor.
Este o procedură stranie şi inacceptabilă pentru o instituţie media de prestigiul SRR.
Sper că Parlamentul va corecta aceste derapaje şi nu va transforma o instituţie de calibrul SRR într-un obiect al conflictelor politice conjuncturale.

SUSROMANIA

Adrian Moise pentru Mediaddict: ”Dacă cei peste 1500 de salariați din cei 2300 au refuzat să semneze împotiva mea, însemnă că mă susțin!
MediaSind: Administraţia Miculescu „fabrică”probe pentru a induce în eroare ParlamentulCatalin Dumitrescu

Scandalul din Societatea Romana de Radio pare a fi abia la inceputul ei. Astfel, dupa ce unele dintre blogurile ‘fidele’ actualei conduceri din Radio Romania au remis un comunicat prin care se afirma ca:”1000 de angajati ai institutiei de pe General Berthelot au cerut Parlamentului Romaniei ca Adrian Moise sa nu mai fie recunoscut ca si angajat al radioului public; acesta a reactionat imediat

APEL!

Solicit sprijinul tuturor organizatiilor care cred in asanarea morala si in demascarea actelor/faptelor de coruptie din Radioului Public.

Va rog sa luati pozitie publica fata de administratia Miculescu care si-a propus sa transforme Radioul intr-o goarna a PSD-ului si intr-un radio comercial, in care muzica si glumitele au inlocuit stirile din…

Vezi articolul original 433 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s