InimăRea – „Damele din pălărie” şi „cartea” din manşetă


Avem o oarecare expertiză cu privire la felul în care eram supravegheați în România, cu jumătate de secol în urmă.
Nu suntem preocupați de felul în care suntem supravegheați azi. Interesant e că americanii se simt supravegheati, noi nu. Nu excled justețea acestei atitudini. Supraveghetorii de serviciu au demonstrat că nu pot gasi un avion prăbușit mai repede decît l-au găsit niște pădurari. Să fie din cauză că ei sunt doar niste epigoni ai supraveghetorilor de odinioară? Sau întreaga poveste cu suptavegherea a fost și rămîne doar o cacialma?

Gogea's Blog

banner_logo

Nu ştiu cum s-au aranjat sorţii! Tocmai vroiam să scriu ceva despre InimaRea. Despre „bătăile” şi „bătăliile” unei inimi. Dar, nu vă divulg acum nici un adjectiv, nici un verb, nici un adverb. Un prieten al meu din Iaşi mi-a trimis un link. Am fost la început iritat.  Apoi încîntat. Mai apoi trist. Şi, înapoi vesel. Nici nu i-am mai comunicat bucuria pe care am trăit-o.  La urma urmelor, s-o descopere şi el! Bucuria e mai mare atunci cînd pare neîmpărţită. Dar, şi mai mare cînd e împărtăşită.

3786

Cand alegi sa cumperi o carte si apoi sa ii oferi minute, ore, zile din timpul tau liber cazi la o intelegere cu motivatia. Fie ca te plictisesti, fie ca vrei sa incerci altceva sau sa iti completezi o colectie, fie ca mai dai o raita pe un teren de joaca cunoscut pentru ca ti-e familiar si ti-e bine acolo, fie ca vrei sa iti…

Vezi articolul original 1.492 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s