Cum devii faimos pe Facebook


Cîteva sfaturi bune pentru amatorii de notorietate pe FB. Nu uitați amănuntul esențial. Suntem în spațiul virtual. Orice se întîmplă în acest spațiu NU e realitate. Acest amănunt are o importanță mult mai mare decît credem. Nu știu, dar nici alții nu știu prea bine, cît de pregătiți suntem pentru lumea virtuală. Am studiat pînă în prezent cîteva din efectele lumii virtuale asupra unor oameni din preajma mea și tot ce vă pot spune este că nu am avut motive să fiu încîntat. Nu sunt cercetător, observațiile mele sunt empirice, situațiile pe care le-am trăit au fost uneori hazlii și alteori nu, dar pentru mine rezultatul a fost mai degrabă neliniștitor. Sper să nu am dreptate.
Să aveți un sfîrșit de săptămînă liniștit. Gînditi-vă ca sunt multi oameni pe această planetă care ne invidiază pentru ceea ce avem. Poate acordați o clipă de ăgaz acestui gînd. Numai dacă vreți.

Un gând despre „Cum devii faimos pe Facebook

  1. Eu, care multumita FB-ului am avut bucuria sa cunosc atatia oameni minunati, sa fiu un individ atipic? Poate pt ca nu faima a fost interesul meu ci , mai cu seama, conexiunea cu persoane pe care le admir si le stimez. Pentru mine virtualul nu e opus realului, ci e doar o fateta a lui. Ori sa aibă si virtualul nivelele sale; unele care țin de realitate iar altele „mai profunde”, care aparțin imaginarului pur!? – Uite cum devine omul filosof al Fiintei! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s