Deşteptarea. Căţiva paşi în loc de cafea


Paşii mă duc spre poartă. Ştiu că nu voi ajunge pînă acolo în această dimineaţă. Dar este un bun prilej de a mai face cîteva descoperiri. Dacă veţi urmări linkurile, veţi cîştiga ceva din această lectură.

Mai întîi un gînd bun: „încrederea fără hotar„, pe care îl datorez lui „D&D„, împreună cu îndemnul pe care mi l-am notat: să trăim cît suntem în viaţă.

Un ruj lipit ca timbrul de geam, „într-o gară” mi-a amintit de gările şi drumurile şi despărţirile mele.

Bănuiam, dar mi s-a mai confirmat odată că: „…studentul la medicină nu se duce doar la cursuri și la examene, studentul la medicină mai are și viață socială”.

Am auzit-o pe Raluca întrebînd: „Ce scriai acolo? Îți auzeam cuvintele cum se întindeau pe foaia albă literă cu literă. „tumblr_muui0tanw31st5lhmo1_1280

Diana a continuat: „Am un car de idei, mai puțin timp, însă cum să nu dea bine cuvântul pe imagine?! Sursa imaginii: [ http://quoteinimage.wordpress.com/] Acolo veţi găsi şi altele.

Călătorul mi-a amintit: „Aşa e şi cu sfârşitul lumii,…, şi cu sfârşitul serii venită odată cu zgomotul clopoţelului de care se foloseşte personalul cafenelei pentru a fi subtili şi eleganţi atunci când îşi dau clienţii afară…”

Dianette admite: „Ne despărţiserăm de nenumărate ori. Pornea de la mine. Mereu.” – despărţirile pot fi tot atîtea începuturi.

„Cred că cea mai mare parte a oamenilor confundă nevoia de a fi iubiți cu a-l iubi. ” – cred şi eu, chiar dacă titlul dat de Ellys mi se pare sentenţios. Citiţi şi spuneţi-mi dacă am dreptate.

Iată ceva nou: „Am mai invatat ca viata e asemeni unui ghem de ata, cu fire subtiri in momentele de tristete si fire groase in momentele de fericire.” vine de la Manuela şi mai are…

Dacă vreţi să aflaţi de ce azi e marţi, trebuie să citiţi neapărat jurnalul Ucenicului Vrăjitor.

„M-ai lasat de prea multe ori  prada singuratatii si am simtit ca nu apartin nimanui.” spune Annabel şi probabil ştie ea de ce.

„Dupa glezne si mers imi dau seama ca e barbat…dar era misto si ca barbat si ca femeie, poate prea slaba si se vedea ca traieste de la o zi la alta dupa haine si papuci.” Suspense…marca Daydreamer.

Sacarmouche ne oferă un clip frumos de pe youtube, „Pe margini de lumină

„Daca as fi speriata de teoria conspiratiei, m-as ascunde sub canapea in momentul asta. ” Thriller? Ca să aflaţi, trebuie să citiţi în Jurnal de Belgia.

Nu e de mirare că cu atîtea ispite nu am mai ajuns pînă la poartă. Maybe data viitoare?

 

21 de gânduri despre „Deşteptarea. Căţiva paşi în loc de cafea

 1. Ohh… cum mă ruşinez… cu ce text aiurea am ajuns aici :)) dar, aveţi dreptate…
  Am venit de la Mraconia… deşi nu cred că e deactivat pingbackul la mine.
  Mulţumesc!

  Apreciază

   1. 🙂 Second thought: când nu e aiurea la mine?
    Abia aştept să însereze… să dau curs uşilor deschise şi să mă răsfăţ 🙂
    Felicitări! Frumos post!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s