Cum am ajuns din PMP – Pfa…


SAMSUNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre scurta, dar edificatoarea mea aventură cu partidul doamnei Udrea am mai scris. Nu cred că mai e ceva de adăugat. De aceea am optat pentru Pfa (persoană fizică autorizată). Costă vreo 2 zile şi câteva sute de lei noi să dobândeşti, pe lângă identitatea pe care o ai şi statutul de persoană juridică.

Avantaje evidente:

 1. Conducerea se află în capul deţinătorului şi nu la Bucureşti. Asta înseamnă că posibilitatea de a influenţa conducerea fără să ştie executantul este o posibilitate care se poate produce într-un singur caz: cazul în care deţinătorul de pfa îşi pierde capul. Semeseuri, telefoane, vizite, insistenţe, recomandări, palate,… toate sunt posibile, dar cu ştiinţa deţinătorului. La partide e invers. Organizaţia e ultima care află, de regulă din presă.
 2. Pfa îţi faci pe buletinul tău, nu mai e nevoie să ţi se „alăture” şi alţii, care pe urmă să te dea afară din casă. Nu trebuie să fuzionezi cu nimeni dacă nu vrei, iar dacă vrei, ai totuşi libertatea de a-ţi alege partenera (partenerul) şi stilul (de la poziţia misionarului la jocuri cu cătuşe şi biciuşti).
 3. Nu trebuie să faci parte din nici o construcţie (politică, economică, spirituală,…), dar ai ocazia să spui, dacă vrei,  că eşti un proiect nou (şi ce dacă nu eşti, parcă alţii sunt?) şi că în 2016 vei fi mai tare decât multinaţionalele (nu te crede nimeni, dar nici pe alţii nu-i crede).
 4. Nu ai nevoie de un mentor în viaţă, care să te tragă de urechi, poţi, dacă vrei, să fii continuatorul lui Karl Marx, Mihai Viteazul sau Popa Pripici.
 5. Ai libertatea de a înjura pe toată lumea, fără aprobare prealabilă.
 6. Duci o viaţă liniştită şi pe timpul campaniilor electorale.

Poate vă mai gândiţi…

Reclame

11 gânduri despre „Cum am ajuns din PMP – Pfa…

 1. Din păcate eu am crezut în doctrina social democrată. Eșec total. Unde este Nicolae Iorga. Politica este curva, asa se spune! Mie îmi plac curvele ca individe feminine, dar nu accept sa ma conducă! Elena Udrea a băgat mișcarea politica inițiată, în găleată! Este de domeniul trecutului ! Avem nevoie de Nicolae Iorga, nu de Băsescu sau Udrea!

  Apreciază

 2. … dar a manipulat o seamă de oameni, nici neşcoliţi, nici lipsiţi de experienţă, oameni care aveau şi ceva credibilitate şi pe care i-a folosit ca să-i arunce la gunoi după întrebuinţare… aşa a apărut intelectualul de unică folosinţă, nu?

  Apreciază

 3. Dar cu Pfa-ul tot nu scapi de taxe si impozite, de CAS, de impozit pe profit, iar daca n-ai profit tot trebuie sa dai „ceva”……tot esti bun de plata…Cand faci parte dintr-un partid politic…oricat de mult sau putin bagi…scoti insutit sau inmiit…
  Se spune ca la televiziunea Braziliana un scriitor ar fi lansat o intrebare al carui raspuns, cel mai bun, va fi premiat. Intrebarea era : „care este diferenta dintre un hot si un politician?” A catigat unul care a raspuns : ” pe politician il aleg eu, hotul ma alege el…”

  Apreciat de 1 persoană

 4. cand poti crede ca Traian Basescu a fost benefic pentru tara, iar partidul pe care si l-a creat are ca scop bine natiunii si nu salvarea lui basel de bulaul promis de pesedisti, nu raman multe de comentat

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s