Ce s-a mai întâmplat pe 25 iunie?


Diaconescu’s Digest, ediţia de prânz:

O pleadoarie pentru momentul prezent, convingătoare, dar nu până la capăt, prea des repetăm greşelile trecutului, chiar dacă trăim azi. În viaţă nu e ca la carte, dar cărţile nu mai sunt cum au fost, noroc cu natura.

Amintirile năpădesc, politica proliferează, naşte nişte mici mostruleţi de o zi care se sting până la breching niuz de mâine.  Comedia, apreciată în grabă, timpul nu iartă, unele chestii au murit pentru totdeauna. Miracole se mai produc, ce e frumos, ne place şi mai avem de invăţat. Acum, când e pace.

Dacă vreţi, vă înscrieţi la concurs, sau să vă luaţi bilet la circ.

Închei cu o invitaţie la film.

Ziua e încă tânără, bucuraţi-vă de ea.

Anunțuri

5 gânduri despre „Ce s-a mai întâmplat pe 25 iunie?

 1. Am dat click pe toate linkurile posibile, pana sa ma gasesc. Ma asteptam sa fiu la cuvantul „circ” :))))). Dar imi place mai mult cuvantul ales de tine. Multumesc pentru mentionare si felicitari pentru maniera originala de a recomanda link-uri! Zi frumoasa! 🙂

  Apreciază

 2. Ziua iasta tineră
  suferă de incontinenţă… pluvială p’ici’şa, n tîrgu mnieu: de la nămie’zi s-o pus pi mocănit şi mai nu s-o oprit nci acu-n prispa miez’nopţii. Da o fost frumos, că mi-am putut primeni florile… Cine crede că-i floare la ureche, să cultive 7 metri de flori la etajul V. Plus că anul ista lansez premiera: grădina semiramidului pe terasa de la supra-VIII a blokhausului, să nu mă plictisească telegondola, cînd vreau să privesc coşbucian, doar Ceahlăul, Vara.
  Ştie cineva de unde vedea atît de bine „Ceahlăul la Apus” poetul nu doar năsăudean? Nu acord notă, nici premiu; doar stima mea, Că, mîndrie, de unde…
  Mulţumesc Gazdei şi pentru’iastă urare, dar mai ales pentru cea secretă. Sper să nu dezamăgesc. Pe nimeni!
  Culai

  Apreciază

 3. Reblogged this on CRONICA [R] and commented:

  A fost o vreme, eram capabil să mă bucur real de chestiuni virtuale. Iluziile sunt frumoase fiindcă nu durează. Pe mine m-a marcat autosuspendarea FILIT. Să nu crezi doar una din părți? Uneori e greu să accepți că adevărul s-ar afla la mijloc. Ce mai e la mijloc? De obicei nimic.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s