Islamizarea României


De ce ar trebui să ne întoarcem la 48?

Nu e o poantă, societatea noastră e deficitară la capitolul istorie modernă, la noi, scrie în orice manual, revoluţia de la 1848 s-a întâmplat (oarecum – în Transilvania a ţinut un an, în Muntenia 3 luni şi în Moldova o după-masă), dar nu s-a încheiat. A rămas neterminată.

Motiv pentru care am rămas într-un feudalism târziu şi din ce în ce mai denaturat.

Motiv pentru care la noi toate sunt „altfel”.

Motiv pentru care orice şef la noi se comportă ca un paşă.

Motiv pentru care tot căutăm un sultan, care să le rezolve pe toate, la care să ne plângem şi care să ne facă dreptate.

Motiv pentru care autorităţile îi tratează pe supuşi aşa cum îi tratează, doar că au înlocuit caii şi cămilele cu maşini cu girofar.

Motiv pentru care nu vom funcţiona niciodată, deoarece islamul a fost întotdeauna animat de cuceriri militare, în timp ce noi aşteptăm să primim.

Motiv pentru care vom rămâne tot aşa, până vom înţelege că nimeni nu ne va da vreodată ceva pe degeaba. Până când vom înţelege că ne furăm singuri căciula, pădurile, petrolul, copiii, câte un rinichi şi… ce a mai rămas.

În numele lui Allah şi a proorocului său Mahomed! Inshallah!

7 gânduri despre „Islamizarea României

 1. Asa este, nu putem arde etapele istoriei, decât dacă vom CONŞTIENTIZA realitatea. Cum INCONŞTIENŢA este starea naţiunii…nici o şansă.
  Cred că TOATE religile au ideaologia cuceririlor, fie că este vorba de Împaraţiiile Pamânteşti, fie că este vorba de cele cereşti…

  Apreciază

 2. Problema noastră, a românilor, n-a fost niciodată să ne dea cineva ceva moca; problema a fost (şi va fi pînă ce ne vom pierde identitatea) să fim lăsaţi dracului în pace să ne trăim viaţa pe teritoriul nostru, cu resursele noastre, în stilul nostru de viaţă nealterat de „noile descoperiri” din toate domeniile.

  Din păcate, prostia şi răutatea au făcut întotdeauna casă bună în afara graniţelor ţării şi toate bunurile oferite nouă de către Mama Natură au fost de-a lungul timpului rîvnite de către proştii cei răi din împrejurimi sau de mai departe. Aşa am ajuns să ne lăsăm jefuiţi paşnic de tot ce are ţara asta mai bun, pentru a servi apoi ca sclavi la „şmecheri” în schimbul unor legume de plastic, fructe de plastic, carne din zgîrciuri tocate, haine din plastic şi tot felul de inutilităţi cu durata de viaţă mai scurtă decît a unui fluture.

  Fiindcă am fost prea buni la suflet, am fost luaţi de proşti. Acum sîntem educaţi în spiritul prostiei şi răutăţii după modelul venit din afară de la „stăpîni”, în speranţa că o să renunţăm pînă şi la a gîndi că ce-i al nostru ne aparţine. Istoria va fi scrisă în consecinţă, pentru a arăta cît de „barbari” am fost noi dintotdeauna şi cum ne-au „civilizat” cei „deştepţi”.

  De fapt istoria se repetă ad infinitum, fiindcă sclavagismul nu a fost niciodată abolit şi nici nu va fi vreodată, atît cît va exista Omul pe Pămînt.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Drugwash

  Ce ar fi sa dai un exemplu si sa nu mai folosesti tehnologiile cele mult hulite. Asa ca renunta la ordnator, renuta la tv, renunta la aragaz, frigider, la tot ce este tehnologie neromaneasca. Adica, mai exact fa ceea ce zici ca trebuie facut. Altminteri, de cei cu gura mare este tara plina.

  Apreciază

 4. On topic,

  Pai cu toate manelele nu sunte deja islamizati? Ca doar din punjab vin.Avem nevoie sa invatam sa ne tinem cuvantul, sa avem principii si directii clare. O directie clara. Jumatatile de masura ne au adus aici unde suntem

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s