Scrisoare deschisă a redactorilor Film Menu către prof. univ. dr. Florin Zamfirescu


Lupta pentru putere s-a desfășurat întotdeauna după principiul: în amor și la război, orice e permis. Scrisoarea e frumoasă, inutilă și tardivă. În momentul înființării acelei „comisii de etică”, al cărei statul probabil nu a interesat pe nimeni, fiind considerat o formalitate birocratică, acel moment a fost folosit pentru a pune baza unor astfel de abuzuri. Dar mai este speranță. Cum la noi și abuzatorii sunt superficiali, când e vorba de documente, probabil poate fi găsit un viciu de formă. Asta se poate întâmpla doar în instanță. Scrisorile nu rezolvă nimic.

Film Menu

În ediția online a ziarului Ring din data de 2.06.2015, domnul Florin Zamfirescu a declarat: „Revista «Film Menu», pe care el a condus-o (n.a. – lect. univ. dr. Andrei Rus), a devenit de propagandă homosexuală. Păi, noi avem viitori candidaţi care, la rândul lor, au părinţi. Dacă ăia citesc aşa ceva, n-o să mai vină nici dracu’ la şcoală! Înţeleg să fim toleranţi, dar cei mai intoleranţi sunt ei. Ei spun că noi, care suntem heterosexuali, suntem anormali. Bun! Pot să spună orice, n-am nimic, dar nu la clasă dom’le, nu în universitate! Păi, el a făcut nişte prostii mari de tot. A pornit cu nişte afirmaţii gen fiţi homosexuali, fiţi lesbiene fetelor, pentru că nu vă opreşte nimeni. Conducerea şcolii a luat atitudine şi a chemat Comisia de Etică”.

Revista Film Menu, înființată în anul 2009, coordonată de lect. univ. dr. Andrei Rus și editată de studenți ai Facultății…

Vezi articol original 700 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Un gând despre „Scrisoare deschisă a redactorilor Film Menu către prof. univ. dr. Florin Zamfirescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s