Credeţi că ne foloseşte?


Reclame

2 gânduri despre „Credeţi că ne foloseşte?

  1. Este vorba de recunoaşterea faptului că suntem confuzi, profund inconştienţi. Asta se vede cu ochiul liber şi este valabilă acesta constatare în toate domenile vieţii noastre. Când unui organism i se îmbolnăveşte un organ, întregul organism se dereglaeaza, suferă. Iar dacă organul îmbolnăvit este vital, cu atât efectele sunt mai grave. Omenirea este grav bolnavă de…INIMA şi din această cauză toate celelalte organe suferă. În loc să vindece inima, de care mulţi nu au aflat ce rol are, oamenii încearcă să-i substituie inimii…creierul, căruia îi pune în sarcina o funcţie inadecvată, aceea de a înlocui inima. Este aberant şi nefuncţional.
    Acum creierul face şi el ce poate…şi nu poate decât în domeniul sau de activitate. Însă logică creierului, nu poate substitui paradoxul inimii. Spune creierul că nu trebuie să transformăm , să înlocuim un rău cu un alt rău, că trebuie să-l „reparăm”(?!). Ce să reparăm, răul existent?! Criticismul nu înseamnă să îmbunătăţim un lucru…Criticismul înseamnă de a vedea dacă acel lucru mai trebuie să existe sau nu…Trebuie plecat de la rădăcini, nu de la frunze…
    Sistemul, organismul nostru este bolnav şi noi încercăm să-l reparăm, fără a depista însă BOALA, adevărata boală. Despre asta este vorba.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s