Ce să vă urez pentru 2017?


happyny

Cuvântul fericire e mai complicat când ajungem la detalii şi mă tem că fericirea unora poate însemna nefericirea altora, aşa că mă abţin. Vă doresc în schimb să aveţi mai puţine opinii (evident autorizate şi competente) în legătură cu faptele persoanelor publice (celebre sau pretins faimoase) şi să găsiţi soluţiile pe care nu le-aţi găsit de atâta vreme legate de micile şi neînsemnatele complicaţii care apar în viaţa şi familia fiecăruia, deoarece ele constituie cotidianul, din ele se compune viaţa noastră cea de toate zilele – acasă, la servici, pe stradă, cu familia, prietenii şi cunoscuţii. Acolo, în apartament, în parcare sau în piaţă e nevoie de noi. Televizorul funcţionează şi singur, internetul la fel, iar teatrul de pe ecran sau din mediul virtual nu numai că nu ne rezolvă problemele concrete, chiar ne împiedică să le rezolvăm fiindcă ne ţine departe de adevărata noastră casă. Vă mai doresc şi îmi doresc să învăţăm să renunţăm la orgolii, să nu mai cărăm toată ziua un ego mai mare decât blocul, altfel vom obosi să-l cultivăm şi vom trudi degeaba. Şi mai ales ne doresc să nu uităm că şi duşmanii sunt oameni, nu tractoare. Să ne vedem sănătoşi în 31 decembrie 2017!

 

Reclame

9 gânduri despre „Ce să vă urez pentru 2017?

  1. Soluţiile cele mai importante sînt uneori în rezervoarele tractoarelor care ne ară casele şi sufletele. Şi-am auzit că nu se rezolvă c-o linguriţă de zahăr, fie el turnat în rezervor sau caramelizat peste cuvinte. 😉
    Dacă-i vorba de renunţat la ego şi orgoliu, aş vrea să aud tractoarele cîntînd (şi acţionînd) pe muzica lui Michael Jackson:
    „I’m starting with the man in the mirror…”

    S-auzim de bine, şi pe-afară şi înăuntru! 😉

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s