O întrebare parșivă pe zi : d-na senator Anghel Cristiana, vă văzurăti azi la ochi cu vechii colegi ?


Am o întrebare şi mai parşivă: cîţi dintre cei aflaţi acum în stradă ar proceda altfel decît senatoarea Anghel?

Politica ta

Invatatoarea Cristiana Anghel protesteaza alaturi de sindicalisti, miercuri, 9 martie 2011, in Craiova. Aproximativ 400 de sindicalisti au protestat fata de proiectul Codului Muncii, la actiune fiind asteptata si invatatoarea Cristina Anghel, care s-a aflat in greva foamei timp de 60 de zile. Peste 7.000 de cadre didactice au protestat azi , marşaluind  de la Guvern la Parlament,  cerând alocarea a 6% din PIB pentru învăţământ.
Credeti ca ajunsi la Parlament, a coborat fosta invatatoare si grevista a foamei, acum senatoarea Anghel, sa discute cu ei ?
Dar oare isi mai aminteste de poza alaturata ?

Vezi articolul original

7 gânduri despre „O întrebare parșivă pe zi : d-na senator Anghel Cristiana, vă văzurăti azi la ochi cu vechii colegi ?

  1. We are the Borg. Resistance is futile…

    Remember? Odată ce ai fost „încorporat”, prezinţi acelaşi „container” dar cu un cu totul alt conţinut. Exemple au fost destule de-a lungul vremii, de ce ne mai mirăm acum? Minte scurtă sau je m’en fiche-ismul de atunci şi din totdeauna îşi spune cuvîntul?

    Apreciază

  2. O, da! Bună întrebare! Tehnica aceasta a „racolării opozanţilor”, merge de minune în România. Cum li se dă o funcţie, cum fac „ciocul mic” şi uită pentru ce au „luptat” până atunci…

    Apreciază

  3. Culmea este ca am fost. Mai mult, la votarea bugetului, in comisie, m-am abtinut. Desi fac parte din USL. Si am depus amendament in sensul alocarii a 6% din PIB invatamantului. Pe care l-am si sustinut in plen. Nu a fost aprobat. Dar eu nu am uitat. Duceti-va pe pagina Senatului, Ascultati, cititi, documentati-va si apoi criticati. Daca veti mai avea motive.

    Apreciază

Lasă un comentariu